Гордеем се със своите ученици и им желаем светло бъдеще!

28 юни е последният ден в родното училище за седмокласниците, които изпратихме по тържествен начин. Госпожа Ирина Георгиева, директор, поздрави учениците за постиженията им през годините и им пожела много бъдещи успехи. Тя връчи медали и грамоти на класираните ученици в национални и училищни състезания и конкурси през 2023/24 година. Всички отличници получиха грамоти, а техните родители бяха почетени с благодарствени адреси. Госпожа Калинка Кирилова, майка на седмокласник и първокласник в училище, прочувствено благодари на ръководството и учителите за усилията и търпението, за обичта и вярата, за успехите на децата. Госпожа Георгиева с вълнение похвали четвъртокласниците за заетото 13-то място на НВО сред многото училища във Варненска област. 
Директорът обяви и най- високото отличие - "Ученик на годината". През тази година седмокласничката Рая Маринова получи специалната награда. Призванието "Математик на годината" получи Антония Йорданова от 7б клас. Грамоти с решение на Педагогическия съвет за активна дейност в училищния живот бяха връчени на: Барбара Миткова, Калоян Костадинов, Сибел Недкова, Димитър Станчев, Християн Василев, Патрисия Владимирова.
Всички пожелаха успешно бъдеще в горна училищна степен в новите за седмокласниците училища. Да продължат да се развиват и да постигат мечтите си! Безгрижно и весело лято за  всички ученици!